Мрія інженера: 3D-принтер від General Electric друкує авіаційні деталі

Home News Мрія інженера: 3D-принтер від General Electric друкує авіаційні деталі
17.11.2017

Американська компанія GE представила величезний 3D-принтер для друку деталей літаків. Презентація відбулась на виставці formnext 2017 у Німеччині.

Представники компанії розповіли, що об’єм надрукованих деталей може сягати 1 м3 і навіть більше. Принтер використовує адитивну технологію, а надтонкі металеві шари поєднуються 1 кВт лазером.

Один з керівників проекту ATLAS (Additive Technology Large Area System) Мохаммад Ехтешамі повідомив, що цей 3D-принтер може використовуватись у електроенергетиці, авто- та космічній промисловостях.

Наразі авіаційний підрозділ GE будує турбогвинтовий літак, деталі його двигуна здебільшого надруковані на 3D-принтері. Дизайнерам-технологам вдалось зменшити кількість окремих деталей з 855 до 12. Ехтешамі каже, що «ATLAS – це мрія інженера».

У каталозі ERC представлений великий асортимент 3D принтерів, серед яких слід виокремити бренд XYZ priting. Тут ви знайдете принтери для дітей та дорослих, для початківців та професіоналів. Модель XYZ printing Nobel 1.0 використовує технологію лазерної стереолітографії, а XYZ printing da Vinci 1.0 PRO 3-in-1 WiFi – багатофункціональний пристрій із опцією лазерного гравіювання дозволить реалізувати будь-які задуми.

Products from publication
SKU: 3F1ASXEU01K
out of stock
Print technology: FFF (Fused Filament Fabrication); Material of printing: PLA-plastic, ABS-plastic;
SKU: 3L10XXEU00E
out of stock
 
Print technology: SL (Stereolithography Apparatus); Material of printing: Photopolymer resin;
Menu
Products catalog
Products catalog